AANBOD

Door een strakke voorbereiding zorg ik dat op een shoot dag alles op rolletjes loopt. In een eerste gesprek stemmen we je wensen af. Door al vroeg in het proces betrokken te zijn kan ik meedenken over het concept én de praktische uitvoering. Ik kan inspiratie geven en een creatieve vertaalslag maken van concept naar recept, smaakpalet, compositie en sfeer. Door middel van een moodboard krijg je een beeld van mijn visie en van de stijl, props en de belichting die we gebruiken. Als het nodig is, schakel ik mijn netwerk van creatieve foodprofessionals in om samen te werken. Heb je een spoedklus? Juist dan is een goede voorbereiding belangrijk. In begeleid je bij de stappen om in recordtempo een spetterende shoot te realiseren.

Glazen met limonade op een plateau met limoenen en een doek
Fotografie door Hans Hogervorst

Foodstyling

Als foodstylist, ook wel culinair stylist, laat ik jouw gerechten er op hun best uit zien. Door mijn kennis als chef van de producten en smaken weet ik hoe ik een gerecht het smaakvolst kan laten uitkomen. Met props, zoals prachtig bestek, servies en ondergronden, maak ik het plaatje compleet. Natuurlijk blijft het gerecht altijd de ‘ster’ van de foto. 

 

Green pancakes in lush garden

Food & Product Fotografie

Als culinair fotograaf maak ik sfeervolle en aantrekkelijke beelden voor jouw kookboek, magazine, website of social media. Ook kun je me benaderen voor productfotografie en sfeerfotografie. Bijvoorbeeld voor een shoot van de nieuwe serviescollectie of tafelaankleding. Ook voor foodmerken is dit een uitgelezen mogelijkheid om het merk op de kaart te zetten. Want een goede foto kan wonderen doen. Voorbeelden van projecten op dat gebied vind je hier. 

Salade in een bord met een glas en dressing ernaast
Fotografie door Hans Hogervorst

Recept Ontwikkeling

Van culinair idee naar het bord. Bij receptontwikkeling zorg ik dat er een prachtig gerecht op het bord komt én schrijf ik een heldere, gebruiksvriendelijke receptuur.