AANBOD

Door een strakke voorbereiding zorg ik dat alles op een shoot dag op rolletjes loopt. In een eerste gesprek stemmen we je wensen af. Door al vroeg in het proces betrokken te zijn kan ik meedenken over het concept én de praktische uitvoering. Ik kan inspiratie geven en een creatieve vertaalslag maken van concept naar recept, smaakpalet, compositie en sfeer. Door middel van een moodboard krijg je een beeld van mijn visie en van de stijl, props en de belichting die we gebruiken. Als het nodig is, schakel ik mijn netwerk van creatieve foodprofessionals in om samen te werken. Heb je een spoedklus? Juist dan is een goede voorbereiding belangrijk. Ik begeleid je bij de stappen om in recordtempo een spetterende shoot te realiseren.

Glazen met limonade op een plateau met limoenen en een doek
Fotografie door Hans Hogervorst

Foodstyling

Als food stylist weet ik hoe belangrijk het is om te letten op de kleinste details; ziet het vlees er nog sappig uit? Zijn de blaadjes sla niet ingestort nadat een gerecht al lang op set heeft gestaan? Zal ik voor de finishing touch nog wat grof gemalen peper of zout toevoegen aan een gerecht? Oftewel, het gerecht er zo smakelijk mogelijk uit laten zien. De compositie van een beeld is natuurlijk ook ontzettend belangrijk, met props en ondergronden maak ik het plaatje compleet. 

 

Food & Product Fotografie

Als food fotograaf maak ik sfeervolle en aantrekkelijke foto’s voor zowel commerciële als redactionele doeleinden. Ook kun je me benaderen voor product – en sfeer fotografie. Bijvoorbeeld voor een shoot van de nieuwe servies collectie of voor een restaurant. Want een goede foto kan heel veel verschil maken. Voorbeelden van projecten op dat gebied vind je hier

Purpose pack van Lipton met thee en een gele beker met een gezichtje
Salade in een bord met een glas en dressing ernaast
Fotografie door Hans Hogervorst

Receptontwikkeling

Van culinaire inspiratie naar geschreven recept. Bij receptontwikkeling denk ik na over hoe het gerecht het beste tot z’n recht komt op het bord komt én schrijf ik een duidelijk receptuur. Kijk op deze pagina naar voorbeelden van projecten.