Nerissa Haak

zwart wit foto vrouw

Wanneer ik recepten ontwikkel voor een klant, denk ik aan wat ik voor mijn vrienden op tafel ga zetten. En als ik aan het eten ben, ben ik in gedachten al mijn volgende maaltijd aan het bedenken. Er zijn zo ontzettend veel lekkere producten om te proeven! Je begrijpt: als foodstylist bruist het de hele dag van ideeën en plannen in mijn hoofd. Over smaken, foodstyling en recepten.

 

Die oneindige stroom inspiratie op het gebied van fotografie, culinaire styling, en het ontwikkelen van recepten combineer ik met een schat aan ervaring als chef in restaurants van Amsterdam tot Oaxaca (Mexico). Dat brengt me waar ik nu sta: Atelier Eetlust. Ik verzorg foodstyling, receptontwikkeling en food fotografie. Het complete culinaire plaatje dus!


Kleurrijk
Nieuwsgierigheid is mijn grootste kracht bij het zoeken naar verrassende smaakcombinaties en sfeervolle, kleurrijke beelden. Op de pagina Aanbod vind je wat ik voor je kan betekenen. Nieuwsgierig naar voorbeelden van mijn werk? Kijk dan bij Portfolio.

Eten verbindt
Mijn hart klopt voor sociale ondernemingen en organisaties die een link hebben met food. Want eten verbindt mensen, wereldwijd. Zo werkte ik mee aan het kookboek Makkelijk Midden-Oosters, waarvan de opbrengst naar Movement on the Ground gaat. Heb je een opdracht die in binnen het daarbij past? Ook dan ga ik graag voor je aan de slag.